Nieuwsberichten

Vacature consulent passend onderwijs

  • apr 2020
  • 1151

Het samenwerkingsverband vo biedt 15.000 jongeren uit de regio Noord-Kennemerland passend onderwijs met passende ondersteuning. Dit doen we op één van de 27 scholen voortgezet onderwijs in onze regio en/of door een arrangement op maat. Het doel is dat iedere jongere een diploma op zijn/haar niveau haalt of een passende en duurzame werk- of participatieplek krijgt.

ONZE BEDOELING IS DAT IEDER KIND ZICH STERK VOELT EN EEN STEVIGE TOEKOMST HEEFT

Voor het team passend onderwijs zijn wij op zoek naar een

consulent passend onderwijs

(0,6 fte)

Klik hier voor de uitgebreide functiebeschrijving

Het team passend onderwijs (5 collega’s) ondersteunt en versterkt professionals op de scholen bij het realiseren van onze gezamenlijke opdracht.

Als consulent functioneer je hierin zelfstandig, vanuit eigen leiderschap en verantwoordelijkheid. Je vult elkaar aan, versterkt het team en draagt bij aan de continue verbetering van de kwaliteit. Je werkt nauw samen met professionals op de scholen en externe professionals in de regio. Als consulent ben je eigenaar van een of meerdere projecten/expertisegebieden.

Wie zoeken wij?
Bij voorkeur heb je ervaring met (voortgezet) onderwijs. Dit kan zijn als gedragswetenschapper, maar ook als schoolpsycholoog of pedagoog. Kennis van of ervaring met een specialisme binnen (passend) onderwijs is een mooie aanvulling.

Naast opgedane passende werkervaring voel je je vooral aangetrokken tot onze gezamenlijke opdracht en de bijdrage die jij binnen deze functie kunt leveren aan die opdracht.

Je hebt ervaring met het leiden van projecten en begeleiden van processen. En tot slot ben je veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.

Wat bieden wij?

  • Een zelfstandige functie in een organisatie die continue in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor reflectie.
  • Een organisatie waarin we werken vanuit eenvoud, waarin we flexibel zijn in de samenwerking en waarin we afwisselend dienstverlenend, volgend, initiërend of sturend zijn, maar altijd creatief en innovatief.
  • Een organisatie waarin we daadkrachtig en ondernemend zijn om doelen en resultaten te bereiken.
  • Een tijdelijke vacature voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats in schaal 11 van de cao vo.

Solliciteren
Je kunt je motivatiebrief en cv mailen ter attentie van Eline Louw, adviseur P&O, naar elouw@swvnk.nl. Ook voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eline Louw. Voor meer informatie over het samenwerkingsverband, verwijzen we je naar de website: www.swvnk.nl.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.