Vacature docent/coach LB

  • 13 dec
  • 429
Nieuwsberichten

15.000 sterke kinderen met een stevige toekomst

Het samenwerkingsverband vo biedt 15.000 jongeren uit de regio Noord-Kennemerland passend onderwijs met passende ondersteuning. Dit doen we op één van de 25 scholen voortgezet onderwijs in onze regio en/of door een arrangement op maat. Het doel is dat iedere jongere een diploma op zijn/haar niveau haalt of een passende en duurzame werk- of participatieplek krijgt.

ONZE BEDOELING IS DAT IEDER KIND ZICH STERK VOELT EN EEN STEVIGE TOEKOMST HEEFT

Voor het team CLEO (centrum voor Creatief Leren Ontwikkelen) zijn wij per direct op zoek naar een

docent/coach LB (0,6 fte)

Bij het CLEO krijgen leerlingen tijdelijk onderwijs en ondersteuning buiten de eigen school. De medewerkers (docent/coaches en orthopedagoog) van het CLEO bieden leerlingen zo veel mogelijk het onderwijsprogramma van de eigen school, op hun eigen niveau en tempo. Daarnaast helpen zij leerlingen om hun schoolse en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen. Vanuit het CLEO kan ook een beroep gedaan worden op andere vorm van hulp, zoals maatschappelijk werk, jeugdhulp, jeugd-GGZ of zorg.

Als docent/coach functioneer je hierin zelfstandig, vanuit eigen leiderschap en verantwoordelijkheid. Je vult elkaar aan, versterkt het team en draagt bij aan de continue verbetering van de kwaliteit. Je werkt nauw samen met het team consulenten, professionals op de scholen en externe professionals in de regio.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken bij voorkeur een ervaren en bevoegd docent die pedagogisch zeer sterk is, maar ook creatief. Je hanteert een positieve, eenduidige taal en aanpak. Veiligheid, erkenning en groei zijn de basiswaarden van waaruit jij werkt.

Wat bieden wij?

  • Een functie in een klein team dat volop in ontwikkeling is;
  • Een organisatie waarin we werken vanuit eenvoud, waarin we flexibel zijn in de samenwerking en waarin we afwisselend dienstverlenend, volgend, initiërend of sturend zijn, maar altijd creatief en innovatief.
  • Een organisatie waarin we daadkrachtig en ondernemend zijn om doelen en resultaten te bereiken.
  • Een tijdelijke vacature voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats in schaal LB van de cao vo.

Functieprofiel
Klik hier voor het uitgebreide functieprofiel.

Solliciteren
Je kunt je motivatiebrief en cv voor 10 januari a.s. mailen aan Gijs van de Beek, directeur-bestuurder samenwerkingsverband Noord-Kennemerland, via gvandebeek@swvnk.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joost Tempelaars (docent/coach) of Lisa Tigelaar (orthopedagoog) via 072 - 564 56 94 of mail naar cleo@swvnk.nl.

Voor meer informatie over het samenwerkingsverband en CLEO, verwijzen we je naar de website: www.swvnk.nl.