Informatie vacature orthopedagoog voor het CLEO

  • apr 2022
  • 545
Nieuwsberichten

Het samenwerkingsverband vo biedt 15.000 jongeren uit de regio Noord-Kennemerland passend onderwijs met passende ondersteuning. Dit doen we op één van de 25 scholen voortgezet onderwijs in onze regio en/of door een arrangement op maat. Het doel is dat iedere jongere een diploma op zijn/haar niveau haalt of een passende en duurzame werk- of participatieplek krijgt.

ONZE BEDOELING IS DAT IEDER KIND ZICH STERK VOELT EN EEN STEVIGE TOEKOMST HEEFT

Voor het team CLEO zijn wij op zoek naar een

orthopedagoog
(0,6 fte)

Klik hier voor het uitgebreide functieprofiel.

Bij het CLEO krijgen leerlingen tijdelijk onderwijs en ondersteuning buiten de eigen school. De medewerkers (docent/coaches en orthopedagoog) van het CLEO bieden leerlingen zo veel mogelijk het onderwijsprogramma van de eigen school, op hun eigen niveau en tempo. Daarnaast helpen zij leerlingen om hun schoolse en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen. Vanuit het CLEO kan ook een beroep gedaan worden op andere vorm van hulp, zoals maatschappelijk werk, jeugdhulp, jeugd-GGZ of zorg.

Als orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling met betrekking tot het plaatsen, begeleiden en monitoren van de ontwikkeling van leerlingen, voor de coördinatie van de werkzaamheden van het CLEO, voor onderzoek en begeleiding van leerlingen en voor professionalisering van het team. Je hebt overzicht over alle werkzaamheden met betrekking tot de leerlingen.

Binnen het CLEO werken een orthopedagoog en docent/coaches. Het CLEO wordt functioneel aangestuurd door een orthopedagoog en/of een docent/coach LC en hiërarchisch door de directeur-bestuurder. De orthopedagoog werkt nauw samen met de andere leden van het team, met de consulenten van het team passend onderwijs en met andere externe professionals.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken bij voorkeur een ervaren orthopedagoog of aantoonbaar vergelijkbare opleiding en niveau. Naast passende werkervaring breng je bovenal senioriteit mee en een groot hart voor jongeren.

Wat bieden wij?

  • Een zelfstandige functie in een organisatie die continue in ontwikkeling is en waar ruimte is voor reflectie.
  • Een organisatie waarin we werken vanuit eenvoud, waarin we flexibel zijn in de samenwerking en waarin we afwisselend dienstverlenend, volgend, initiërend of sturend zijn, maar altijd creatief en innovatief.
  • Een organisatie waarin we daadkrachtig en ondernemend zijn om doelen en resultaten te bereiken.
  • Een tijdelijke vacature voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats in schaal 11 van de cao vo.

Solliciteren
Je kunt je motivatiebrief en cv voor 19 april 2022 mailen ter attentie van Gijs van de Beek, directeur-bestuurder, via gvandebeek@swvnk.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lisa Tigelaar, orthopedagoog, via 072 - 564 56 94 of via ltigelaar@swvnk.nl.

Voor meer informatie over het samenwerkingsverband en CLEO, verwijzen we je naar de website: www.swvnk.nl.

Trefwoorden