Contactgegevens

  • dec 2018
  • 4089

Het kabinet heeft op 19 mei besloten dat alle scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland (gefaseerd) open gaan vanaf 2 juni a.s. Dit geldt ook voor het CLEO. Onze medewerkers gaan per 2 juni ook (gefaseerd) vanuit het kantoor van het samenwerkingsverband werken. Verder werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis en zijn per mail bereikbaar.

Team passend onderwijs
Wanneer de scholen weer open zijn, kunnen MDO’s en andere afspraken op de schoollocatie georganiseerd en door consulenten bijgewoond worden. De consulenten volgen hierbij de richtlijnen van de scholen. De consulent verbonden aan uw school blijft verder bereikbaar via haar mailadres. Voor algemene vragen kunt u mailen naar: loketpao@swvnk.nl.

Bereikbaarheid: telefonisch of per mail
Ons kantoor aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar gaat (gefaseerd) open per 2 juni. We vragen u om informatie die per post verstuurd is en dringend is, te mailen aan secretariaat@swvnk.nl.

Het kantoor is bereikbaar via (072) 79 20 100 of via secretariaat@swvnk.nl.

COVID-19 maatregelen
De komende weken treffen we voorbereidingen om goed beschermd bezoekers te kunnen ontvangen op kantoor. Onze voorkeur blijft uitgaan naar telefonische of digitale afspraken, waar mogelijk en uiteraard in overleg met ouders en andere betrokkenen.

Het bovenstaande is gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Naar aanleiding van nieuwe inzichten, dan wel nieuwe richtlijnen vanuit het kabinet en/of het RIVM kan het bovenstaande herzien worden. We houden u op de hoogte van deze ontwikkelingen via mail en het netwerkplein.

Blijf veilig en gezond. Pas goed op uzelf en elkaar.

Contactgegevens samenwerkingsverband
Adres: Hertog Aalbrechtweg 5, 1823 DL Alkmaar
E-mail: secretariaat@swvnk.nl
Telefoon: (072) 79 20 100

Contactgegevens team passend onderwijs
Adres: Hertog Aalbrechtweg 5, 1823 DL Alkmaar
E-mail: loketpao@swvnk.nl
Telefoon: (072) 79 20 100

Contactgegevens CLEO
Adres: Kofschipstraat 10a, 1826 CG Alkmaar
E-mail: cleo@swvnk.nl
Telefoon: (072) 56 45 694

Contactgegevens Functionaris Gegevensbescherming
Naam: Saskia Kuijer
E-mail: fg@swvnk.nl
Telefoon: 06-24723570

Trefwoorden

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.