JongerenTop NHN 2022

Op de JongerenTop NHN op 14 april 2022 stonden zes thema’s centraal:

  • Gelijkheid en diversiteit
  • Veiligheid
  • Verleiding en verslaving
  • Welbevinden en mentale gezondheid
  • Age of Rage
  • 18-/18+

Deze thema’s houden jongeren bezig in hun dagelijkse leven. Zij waren nauw betrokken bij de organisatie en presentatie van deze workshops waarin deze thema’s verder op in werd gegaan.

De betrokkenheid van jongeren leverde herkenbare gesprekken op. En werd er veel en op een laagdrempelige wijze kennis en inzichten gedeeld.

Iedere workshop had een eigen vorm, zoals onder andere toneel, ervaringsdeskundigen als spreker, world café methode en jump movement methodiek.

Klik op de afbeelding om de opbrengst van de workshops van de JongerenTop NHN 2022 te downloaden.

Laat u inspireren en ga in welke vorm dan ook in gesprek met jongeren!

Opbrengst workshops JongerenTop NHN 2022

Publicatie JongerenTop NHN 2021

JongerenTop NHN 2021

De JongerenTop NHN 2021 op 18 november gaf door tal van praktische voorbeelden een inkijk hoe jongerenparticipatie in Noord-Holland Noord leeft. Dat de stem van jongeren ertoe doet, werd door bestuurders zonder meer onderschreven. Zij leerden van jongeren, en jongeren leerden van bestuurders. Samen wordt een beter resultaat geboekt! 

De JongerenTop, de betrokkenheid van de jongeren, inspireert ons om door te gaan om jongeren op tal van manieren blijvend te betrekken bij alle activiteiten die met en voor hen georganiseerd worden. Of het nu in de gemeente, op school, bij een hulp- of sportorganisatie is, klein of groot, overal doet de inbreng en creativiteit van jongeren ertoe. 

Klik op de afbeeldingen voor de publicatie over de JongerenTop met aanvullende informatie en interviews, de livestream van de JongerenTop NHN 2021 en de terugblik op de JongerenTop NHN 2018.

Kijk de livestream terug

Terugblik JongerenTop NHN 2018