Service

Voeg bijdragen toe vanuit je browser

Als geregistreerde op SWVNK, kan men bijdragen bewaren op het platform. Op iedere pagina van SWVNK staat de knop Creëer bijdrage. Dit opent een scherm waarin een bijdrage aangemaakt kan worden. Maar zeker wie aan het surfen is op het web, wil direct een pagina kunnen bewaren als bijdrage. Daarvoor bieden we je een stukje javascript code aan dat toegevoegd kan worden aan de favorieten/bookmarkbalk van de browser. Als je dan aan het surfen bent en je komt een interessante pagina tegen, dan kun je met 1 klik op de knop deze direct toevoegen aan SWVNK.

Voeg mij, Creëer bijdrage, toe aan de favorieten. Sleep de link naar de browserbalk of voeg deze toe via de rechtermuisknop.

SWVNK is ontworpen en gemaakt voor het gebruik met de laatste versies en de laatste stabiele versies van webbrowsers. (In june 2020: Edge 18, Chrome versie 83, Firefox 68 (ESR) en nieuwer, en Safari 13. Uit veiligheidsoverwegingen raden we oudere versies van browsers af. SWVNK werkt niet op IE11 of oudere versies.

Webfeeds

Maak je gebruik van een feedreader en wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de site? (meer over webfeeds op Wikipedia)

Algemene RSS feeds