Welkom!

Op het netwerkplein van het samenwerkingsverband vo Noord-Kennemerland.
Ofwel, het samenwerkingsverband sterke kinderen, stevige toekomst.

15.000 sterke kinderen met een stevige toekomst

Het samenwerkingsverband biedt 15.000 jongeren uit de regio Noord-Kennemerland passend onderwijs met passende ondersteuning. Dit doen we op één van de 27 scholen voortgezet onderwijs in onze regio en/of door een arrangement op maat. Het doel is dat iedere jongere een diploma op zijn/haar niveau haalt of een passende en duurzame werk- of participatieplek krijgt. Maar het doel is ook dat ieder kind zich sterk voelt en een stevige toekomst heeft. 

Aangepaste bereikbaarheid samenwerkingsverband mbt COVID-19 maatregelen

Het kabinet heeft op 19 mei besloten dat alle scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland (gefaseerd) open gaan vanaf 2 juni a.s. Dit geldt ook voor het CLEO. Onze medewerkers gaan per 2 juni ook (gefaseerd) vanuit het kantoor van het samenwerkingsverband werken, met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en de basisregels van het RIVM. Verder werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis en zijn per mail bereikbaar.

Team passend onderwijs
Wanneer de scholen weer open zijn, kunnen MDO’s en andere afspraken op de schoollocatie georganiseerd en door consulenten bijgewoond worden. De consulenten volgen hierbij de richtlijnen van de scholen. De consulent verbonden aan uw school blijft verder bereikbaar via haar mailadres. Voor algemene vragen kunt u mailen naar: loketpao@swvnk.nl.

Bereikbaarheid: telefonisch of per mail
Ons kantoor aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar gaat (gefaseerd) open per 2 juni. We vragen u om informatie die per post verstuurd is en dringend is, te mailen aan secretariaat@swvnk.nl.

Het kantoor is bereikbaar via (072) 79 20 100 of via secretariaat@swvnk.nl.

COVID-19 maatregelen
De komende weken treffen we voorbereidingen om goed beschermd bezoekers te kunnen ontvangen op kantoor. Onze voorkeur blijft uitgaan naar telefonische of digitale afspraken, waar mogelijk en uiteraard in overleg met ouders en andere betrokkenen. 

Het bovenstaande is gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Naar aanleiding van nieuwe inzichten, dan wel nieuwe richtlijnen vanuit het kabinet en/of het RIVM kan het bovenstaande herzien worden. We houden u op de hoogte van deze ontwikkelingen via mail en het netwerkplein.

Blijf veilig en gezond. Pas goed op uzelf en elkaar.

Nieuwsbrief ontvangen?

Regelmatig versturen we een nieuwsbrief met actuele informatie. Wilt u deze ook ontvangen? Stuur dan een mail naar secretariaat@swvnk.nl met als onderwerp 'aanmelding nieuwsbrief'. 

U kunt ook onze LinkedIn pagina volgen.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.