Welkom!

Op het netwerkplein van het samenwerkingsverband vo Noord-Kennemerland.
Ofwel, het samenwerkingsverband sterke kinderen, stevige toekomst.

Bereikbaarheid samenwerkingsverband tijdens zomervakantie

In verband met de zomervakantie is het kantoor van het samenwerkingsverband gesloten van maandag 13 juli tot en met vrijdag 7 augustus. De consulenten passend onderwijs zijn tot en met vrijdag 10 juli en vanaf woensdag 12 augustus telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (072) 79 20 100. E-mail berichten worden tot en met vrijdag 10 juli en vanaf woensdag 12 augustus gelezen via loketpao@swvnk.nl.

15.000 sterke kinderen met een stevige toekomst

Het samenwerkingsverband biedt 15.000 jongeren uit de regio Noord-Kennemerland passend onderwijs met passende ondersteuning. Dit doen we op één van de 27 scholen voortgezet onderwijs in onze regio en/of door een arrangement op maat. Het doel is dat iedere jongere een diploma op zijn/haar niveau haalt of een passende en duurzame werk- of participatieplek krijgt. Maar het doel is ook dat ieder kind zich sterk voelt en een stevige toekomst heeft. 

Nieuwsbrief ontvangen?

Regelmatig versturen we een nieuwsbrief met actuele informatie. Wilt u deze ook ontvangen? Stuur dan een mail naar secretariaat@swvnk.nl met als onderwerp 'aanmelding nieuwsbrief'. 

U kunt ook onze LinkedIn pagina volgen.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.