Welkom!

Op het netwerkplein van het samenwerkingsverband vo Noord-Kennemerland.
Ofwel, het samenwerkingsverband sterke kinderen, stevige toekomst.

15.000 sterke kinderen met een stevige toekomst

Het samenwerkingsverband biedt 15.000 jongeren uit de regio Noord-Kennemerland passend onderwijs met passende ondersteuning. Dit doen we op één van de 27 scholen voortgezet onderwijs in onze regio en/of door een arrangement op maat. Het doel is dat iedere jongere een diploma op zijn/haar niveau haalt of een passende en duurzame werk- of participatieplek krijgt. Maar het doel is ook dat ieder kind zich sterk voelt en een stevige toekomst heeft. 

Aangepaste bereikbaarheid samenwerkingsverband i.v.m. situatie corona-virus

Het kabinet heeft op 31 maart besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Scholen en het kantoor van het samenwerkingsverband blijven in ieder geval dicht tot en met dinsdag 5 mei (meivakantie). 

Wij proberen u in deze periode zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hieronder kunt u lezen hoe we dat doen.

Bereikbaarheid: telefonisch of per mail

Ons kantoor aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar is gesloten. De post wordt frequent opgehaald, echter we vragen u om informatie die per post verstuurd is en dringend is, te mailen aan secretariaat@swvnk.nl.

Het kantoor is bereikbaar van 09.00 - 11.00 uur via (072) 79 20 100 of via secretariaat@swvnk.nl.

Onze medewerkers werken vanuit huis en zijn per mail bereikbaar. De consulent verbonden aan uw school is bereikbaar via haar mailadres. Voor algemene vragen kunt u mailen naar: loketpao@swvnk.nl.

Bijeenkomsten tot 1 juni geannuleerd

Alle bijeenkomsten, trainingen en overleggen tot 1 juni worden geannuleerd. Onze medewerkers bekijken waar mogelijk en uiteraard in overleg met ouders en andere betrokkenen of afspraken telefonisch of digitaal toch doorgang kunnen vinden.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte via mail en het netwerkplein.

We wensen iedereen veel sterkte in deze tijd. Blijf gezond en let op elkaar!

Nieuwsbrief ontvangen?

Regelmatig versturen we een nieuwsbrief met actuele informatie. Wilt u deze ook ontvangen? Stuur dan een mail naar secretariaat@swvnk.nl met als onderwerp 'aanmelding nieuwsbrief'. 

U kunt ook onze LinkedIn pagina volgen.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.