AVG en beveiliging persoonsgegevens

  • nov 2019
  • 1816
Het samenwerkingsverband

Het samenwerkingsverband vo Noord-Kennemerland is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring. Het samenwerkingsverband verwerkt deze persoonsgegevens voor het uitvoeren van onze taken. Wij laten ons hier uiteraard in leiden door de beginselen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij hechten aan een zorgvuldige verwerking en beveiliging van uw persoonsgegevens.

Wij realiseren ons, dat waar mensen werken er misverstanden of zelfs fouten kunnen worden gemaakt. Indien dit gebeurt dan is uw consulent uw eerste aanspreekpunt. De consulent neemt vervolgens contact op met de functionaris gegevensbescherming (FG) van het samenwerkingsverband.

U heeft recht op inzage van verwerking van uw persoonsgegevens bij het samenwerkingsverband. Voor inzage in de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen met secretariaat@swvnk.nl. Nadat u bent geïdentificeerd wordt uw verzoek intern doorgezet naar de persoon die uw inzage verzoek verder kan afhandelen.

Functionaris gegevensbescherming
De functionaris gegevensbescherming is Saskia Kuijer. Zij is bereikbaar via 06 - 24 723 570 of fg@swvnk.nl.