Versterking team consulenten passend onderwijs

  • mei 2020
  • 1209
Nieuwsberichten

Per 1 mei zijn Betsie Neijzing en Lineke Woudhuizen gestart bij het samenwerkingsverband. In dit bericht stellen zij zich aan u voor.

Betsie Neijzing, senior consulent passend onderwijs

Achtergrond
Tot voor kort was ik werkzaam als teamleider onderwijs bij een JeugdzorgPlus voorziening. Ook heb ik 10 jaar bij het Altra College (vso school) gewerkt in verschillende (leidinggevende) functies op diverse locaties. Daarnaast heb ik allerlei projecten gedaan die allemaal iets met passend onderwijs te maken hadden.

Drijfveren
Aandacht voor het kind vind ik belangrijk evenals het samenwerken met alle partijen. Gezamenlijk zoeken naar kansen is elke keer weer een uitdaging maar voor mij een heel belangrijk doel.

Contactgegevens
Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en met u samen te werken. U kunt mij bereiken via bneijzing@swvnk.nl.Lineke Woudhuizen, consulent passend onderwijs/medewerker beleid

Achtergrond
Na de PABO aan het INHolland en de master Onderwijskunde aan de UvA, ben ik in het bedrijfsleven beland. Bij Rvdb (HR bureau) heb ik verschillende functies gehad waarbij ‘ontwikkeling’ altijd centraal stond. Ik heb ervaring opgedaan in het geven van training, coaching en projectmanagement. De gecombineerde functie van consulent/medewerker beleid is op mijn lijf geschreven.

Drijfveren
Mijn vervolgstap naar het samenwerkingsverband is heel bewust: meer doen voor onze maatschappij en dichterbij huis. Samen gaan we voor sterke kinderen met een stevige toekomst.

Contactgegevens
Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en met u samen te werken. U kunt mij bereiken via lwoudhuizen@swvnk.nl.