Sluit u aan bij onze trainingen? Nog een paar plekken beschikbaar voor training Motivatie generatie Z jongeren en leergang Samenwerken onder spanning

  • nov 2020
  • 879
Nieuwsberichten

Juist in deze corona-tijd vinden wij het belangrijk om met elkaar in contact te blijven en te blijven leren van en met elkaar. Dat doen we tegenwoordig online. Trainers en opleiders hebben hun training en aanbod getransformeerd naar een passend online aanbod. Zodat u inspiratie en kennis opdoet en uitwisselt met andere collega’s.

De trainingen zijn bestemd voor iedereen die actief is in het samenwerkingsverband, zoals ondersteunings- coördinatoren, trajectbegeleiders, docenten en mentoren. U vormt het hart van het onderwijs. Daarom investeren we in uw ontwikkeling.

Voor de komende training Motivatie bij generatie Z jongeren en de leergang Samenwerken onder spanning zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

U bent van harte welkom om deel te nemen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden training Motivatie bij generatie Z jongeren

Aanmelden leergang Samenwerken onder spanning

Informatie:

De online training duurt nu van 16.00 tot 19.00 uur. De trainer heeft rond 17.30 uur een pauze van 15 à 20 minuten ingepland. U kunt ervoor kiezen om deze pauze te gebruiken om te eten.

Voor een overzicht van de overige trainingen klik hier.