Opbrengst en opname online masterclass met Iliass El Hadioui op 29 maart

  • apr 2021
  • 1111
Nieuwsberichten

Hoe begeleiden we jongeren uit het coronatijdperk naar een kansrijke toekomst?

Tijdens de masterclass - die mede mogelijk gemaakt is door de Gelijke Kansen Alliantie - heeft Iliass El Hadioui in gesprek met Maud Croes, directeur praktijkscholen Focus en De Viaan en Meta Streefland, senior consulent passend onderwijs samenwerkingsverband, toegelicht wat professionals kunnen doen om het verschil te maken voor jongeren.

Klik op de afbeelding om de masterclass terug te zien.

Na de masterclass gingen professionals uit het onderwijs, de sport- en cultuursector, jongerenwerkers, preventiemedewerkers, jeugdhulpverleners, ouders, beleidsmedewerkers, bestuurders, wethouders en vele anderen met elkaar in gesprek hoe we jongeren in onze regio perspectief kunnen bieden. Klik hier voor de opbrengst van de dialoog in de subgroepen.

We kijken terug op een succesvolle en inspirerende middag. Deze bijeenkomst is een opmaat naar een regionaal veerkrachtplan voor jongeren. De komende tijd volgen diverse gesprekken met scholen, schoolbesturen, gemeenten en partners zodat stapsgewijs toegewerkt wordt naar een veerkrachtplan. Het plan wordt in mei bekrachtigd.