Vacature (senior) consulent passend onderwijs

  • 15 jun
  • 387
Nieuwsberichten

Het samenwerkingsverband vo biedt 14.400 jongeren uit de regio Noord-Kennemerland passend onderwijs met passende ondersteuning. Dit doen we op één van de 25 scholen voortgezet onderwijs in onze regio en/of door een arrangement op maat. Het doel is dat iedere jongere een diploma op zijn/haar niveau haalt of een passende en duurzame werk- of participatieplek krijgt.

ONZE BEDOELING IS DAT IEDER KIND ZICH STERK VOELT

EN EEN STEVIGE TOEKOMST HEEFT

Vanwege het vertrek van een huidige collega van het team passend onderwijs zijn wij op zoek naar een

(senior) consulent passend onderwijs
(0,6 - 1,0 fte)

Het team passend onderwijs (7 collega’s) ondersteunt en versterkt professionals op de scholen bij het realiseren van onze gezamenlijke opdracht: passend onderwijs voor iedere jongere in de regio Noord-Kennemerland. Je werkt nauw samen met professionals op de scholen, jongeren, ouders en externe professionals in de regio. Als consulent ben je eigenaar van een of meerdere projecten/expertisegebieden. Als consulent functioneer je zelfstandig, dit doe je vanuit professioneel en persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheid.

In het team passend onderwijs zet je je talenten en kwaliteiten in. Je versterkt daarmee het team en kunt kwaliteiten van andere collega’s inzetten waar nodig. Je draagt bij aan de continue verbetering van de kwaliteit.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken bij voorkeur een ervaren gedragswetenschapper of aantoonbaar vergelijkbare opleiding en niveau. Naast passende werkervaring breng je bovenal senioriteit mee en bij voorkeur heb je affiniteit met transities, zoals bijvoorbeeld de overstap van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs. Je hebt ervaring met het leiden van projecten en begeleiden van processen op het gebied van inclusiever onderwijs en samenwerking met jongeren, ouders en kernpartners. En tot slot ben je veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.

Wat bieden wij?

  • Een zelfstandige functie in een organisatie die continue in ontwikkeling is en waar ruimte is voor reflectie.
  • Een organisatie waarin we werken vanuit eenvoud, waarin we flexibel zijn in de samenwerking en waarin we afwisselend dienstverlenend, volgend, initiërend of sturend zijn, maar altijd creatief en innovatief.
  • Een organisatie waarin we daadkrachtig en ondernemend zijn om doelen en resultaten te bereiken.
  • Een tijdelijke vacature voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats in schaal 11 van de cao vo.

Functieprofiel
Klik hier voor het uitgebreide functieprofiel.

Solliciteren
Je kunt je motivatiebrief en cv voor 30 juni a.s. mailen ter attentie van Annuska Mulders, interim adviseur P&O, via amulders@swvnk.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van de consulenten via 072 – 792 01 00 of via loketpao@swvnk.nl.

Voor meer informatie over het samenwerkingsverband, verwijzen we je naar de website: www.swvnk.nl.