Save the date - JongerenTop NHN 2024 - 11 april

  • 18 jan
  • 301
Nieuwsberichten

JONGERENTOP NHN 2024

Donderdag 11 april 2024
van 16.00 - 20.00 uur
Locatie: Schagen (exacte locatie volgt later)


Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de JongerenTop NHN 2024!

De JongerenTop NHN is een unieke gelegenheid waar bestuurders, beleidsmakers, managers, teamleiders en professionals die met jeugd werken samenkomen met jongeren om naar de stem te luisteren van de jeugd. Het event biedt een platform voor open dialoog. Aan de hand van verschillende, door jongeren gekozen thema’s en workshops werken we samen voor een betere toekomst voor jongeren in Noord-Holland Noord.

Dit jaar plannen we de JongerenTop na schooltijd, zodat jongeren aanwezig kunnen zijn om met u in gesprek te gaan. Een diner wordt uiteraard verzorgd.

Podcast-tour
Niemand weet beter wat er speelt onder jongeren dan jongeren zélf. Momenteel zijn we bezig met een podcast-tour door Noord-Holland, waarin we met verschillende groepen jongeren in gesprek gaan. Deze jongeren worden betrokken bij het kiezen van de thema’s die aan bod komen en de manier waarop we tijdens de JongerenTop over deze thema’s in gesprek gaan.

Binnenkort plaatsen we de eerste opgenomen podcasts op Spotify. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg @JongerentopNHN dan alvast op Instagram!

Door wie wordt de JongerenTop NHN 2024 georganiseerd?
Jongeren, gemeenten, RPAnhn, mbo’s, hbo, samenwerkingsverbanden in Noord-Holland Noord en Link Jongerenwerk.

Reserveert u 11 april alvast in de agenda? De officiële uitnodiging volgt later!