Activiteiten voor jongeren in de meivakantie in de regio Noord-Kennemerland

 • 17 apr
 • 572
Nieuwsberichten

In de meivakantie worden diverse activiteiten georganiseerd voor jongeren in de regio Noord-Kennemerland.

Hieronder een overzicht (per gemeente):

Alkmaar

 • Maandag 29 april: Fietsmix (11 t/m 15 jaar) - Kosten € 3,00
  In Het Sportpaleis (Terborchlaan 200) kan je deze middag van 12.45-16.30 uur deelnemen aan verschillende fietsactiviteiten. Leer baanwielrennen, cross over het mountainbikeparcours en leer welke krachttraining fietsers doen. Aanmelden kan hier.
  Let op, speciale actie vanwege het jubileumjaar 10 jaar Alkmaar Sport: Weet jij 10 seconden lang stil te staan met de mountainbike? Dan win jij een te gekke prijs!
 • Dinsdag 30 april: Sportmixdag - Kosten € 7,50
  Je kunt van 10.00-15.30 uur kennismaken met 7 verschillende sporten bij Sportcomplex de Oosterhout (Vondelstraat 35). Er zijn clinics judo, voetbal, skateboarden, basketballen, volleybal, korfbal en jiu jitsu. Deelname is inclusief lunch. Aanmelden kan hier.
 • Dinsdag 30 april en woensdag 1 mei: Outdoorpark Alkmaar - Kosten € 12,50
  Ben jij klaar voor een adrenalinekick en een dosis plezier? Dan heeft het Outdoorpark iets speciaals voor jou tijdens de meivakantie! Trek je schoenen aan, verzamel je vrienden en meld je aan voor de onvergetelijke activiteiten zoals een Shooting activiteit of trotseer de obstakels met Obstakel Fun. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de kneepjes van het vak en beleef je een onvergetelijke tijd vol spanning en plezier. Voor aanmelden klik hier

 • Dinsdag 30 april vindt het Oudorpfest Buurtfestival van 13.00-1600 uur plaats, met leuke activiteiten voor alle leeftijden, workshops, een voetbaltoernooi, proeverijen en live optredens.
  Aanmelden voor voetbaltoernooi bij Daniel via 06 - 33 251 586

 • Op de website van Jongerenwerk vind je informatie over de verschillende jongerencentra en activiteiten. Ook kun je informatie vinden over diverse thema's en contact zoeken met de Jongerenwerkers.

Bergen en Heiloo (BUCH)

 • Op de website van Jongerenwerk vind je informatie over de verschillende jongerencentra en activiteiten per gemeente. Ook kun je informatie vinden over diverse thema’s en contact zoeken met de Jongerenwerkers.
 • Informatie over sportactiviteiten kun je per gemeente vinden op deze websites:
  Bergen
  Heiloo

Dijk en Waard

 • Op de website van Jongerenwerk MET vind je informatie over de verschillende jongerencentra en activiteiten per gemeente. Ook kun je informatie vinden over diverse thema’s en contact zoeken met de Jongerenwerkers.